Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Egyedi ácsszerkezetek, fa hidak

Az építőipar egyik alapvető fogalma az ácsszerkezet. Az átlagember kétféle módon kerül kapcsolatba vele. Vagy ezzel foglalkozik, vagy pedig építkezik. Az építkezések és felújítások során szinte kivétel nélkül fából készült ácsszerkezetek használata az elterjedt.
A tartó- és segédszerkezeteket nevezzük gyűjtő néven ácsszerkezetnek, amelyek többféle technikával készülhetnek. A népszerű kialakítások közé tartozik a szegezéses vagy fakötéses technika. A különleges ácsszerkezeteket úgy különböztetjük meg az általánosan épített szerkezetektől, hogy a megrendelő kívánsága szerint, a fa megmunkálhatóságának köszönhetően szinte bármilyen kerti felépítményt el lehet készíteni. A megrendelő egyedi kívánságai is helyet kaphatnak, legyen szó gyermekek számára készített kerti játékról, különböző méretű tárolókról, beállókról, pavilonokról és előtetőkről vagy kerítésről.
Népszerű különleges ácsszerkezetnek hívjuk a stégeket is, hiszen használatuk az üdülőterületeken jellemző, és kivitelezése nagyfokú szaktudást igényel. Szakértő munkatársaink számos különleges referenciával rendelkeznek, legyen szó akár kilátóról vagy hídról, amelyek impozáns elemei lehetnek modern kertünknek.

Többek között az alábbi feladatokkal bízhat meg minket:

  • Tetőszerkezet és előtetők,
  • Kocsibeállók,
  • Kerítések,
  • Kültéri játékok és bútorok,
  • Terasz és kerti pavilonok tervezése és kivitelezése.