User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Fűrészáru

A fűrészáru egy nagyon fontos alapanyag, hiszen az otthonunkban is számos használati tárgy, bútor készül belőle. Ezen kívül, a legnépszerűbb fűrészipari áruk közé tartoznak a gerendák, lécek, tüzelőanyagok, illetve az építkezéshez és felújításhoz használt faanyagok. A felhasználási terület mindig a faanyag megmunkálásától függ.
A népszerű fűrészáruk a legismertebb fa típusokból készülnek. Ezek például az akácfa, bükkfa, cseresznyefa, kőrisfa vagy a diófa. A fűrészáruk típusának népszerűségét meghatározza az aktuális lakberendezési divat is. Az elkészítés során, számos folyamaton megy át a faanyag. Ezeket a folyamatokat szigorú szabványok szabályozzák.
A fűrészárukat 4 csoportba soroljuk, ezek:

  • a felületkezelés típusa szerinti, ahol különböző kezelési módszereket alkalmazunk,
  • az alapanyag minősége szerinti,
  • a fafajta szerinti,
  • és a méret szerinti.

Szakembereink az előkészületek közben meghatározzák a szükséges fűrészáru mennyiséget és minőséget, és az elkészítendő feladat alapján pedig eldöntik a típus kiválasztását. Széleskörű fűrészáru készlettel rendelkezünk, amelynek megfelelő kiválasztásához az ügyfelek számára szakmai segítséget nyújtunk.

Asztalos munkák kivitelezésére tökéletesen alkalmas minőségű, többféle típusú és akár az Ön egyéni kívánságának megfelelő méretű faáruval rendelkezünk, melyet a rönkök felvágásától a szárításon és tároláson keresztül az eladásig mi magunk felügyelünk.