User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Teraszok

A kertkapcsolattal rendelkező lakások, és kerttel rendelkező családi házak esetében elengedhetetlen egy impozáns és kényelmes terasz kialakítása, amely jó helyszínül szolgál a családi ebédek, vagy a baráti grillezések számára, egy kellemes nyári estén.
A teraszok kialakításában segít egy professzionális szaktudással rendelkező ács és tetőfedő, vagy bádogos. Ahány ház, annyi stílusú terasz. Lehet kisebb-nagyobb, fedett vagy teljesen nyitott, ez már a megrendelő elképzelésére van bízva.
Amióta elterjedtek a hajópadlós kültéri burkolatok, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a magas minőségű fából készített teraszok. Egy kertkapcsolattal rendelkező teraszt szerencsére később is lehet kivitelezni, ha úgy dönt az építkező. A terasz esetében nem csak a burkolóanyagok vagy szerkezetek kérdése a fontos, hanem a későbbiekben hozzáépíteni kívánt tető, kerti bútorok, vagy egyéb kiegészítők.
A szakemberek kiválasztásával a legtöbbször minőséget és stílust is választ az építtető. Körültekintő kiválasztással azonban nem lehet melléfogni.