User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

PVC és lapostető szigetelés

Neked is tetszik a tetőn kialakított kerthelyiség, zöldterület? Ez már nem álom többé! Nem kell félned a lapostetős megoldásoktól, hiszen a megfelelő szigeteléssel nem kell tartanod a beázásoktól! Bátran választhatod a lapostetős kialakítást, a beázás elleni védelmet pedig mi garantáljuk!
Elterjedt rémhír, hogy a lapostető, a kialakításának köszönhetően beázik. A panellakások magas százalékát még mindig így építik, és csak elvétve jelentkezik ilyen jellegű probléma. Ha mégis felmerülne a gyanú, vagy egyszerűen csak 100%-ra mész, válaszd csapatunkat, az egyedi megoldások kivitelezésére. A lapostető szigetelésére a leggyakrabban kétféle módszert alkalmaznak. Az egyik készülhet betonfödémen, a másik pedig trapézlemezen.
Több éves tapasztalattal vállaljuk a lapostetők PVC és TPO szigetelését, amely hosszú évtizedekkel növelheti meg a lapostető élettartamát. A felhasznált anyagaink kiváló minőségűek, a kiválasztás során fontos szempont volt a megfelelő UV-védelemmel való ellátás. Magas szakképzettséggel rendelkező munkatársakkal és kiváló minőségű gépparkkal biztosítjuk a pontos és precíz munkát.

Bitumenes szigetelő lemezzel borított lapostetővel rendelkezik, ám az időjárási viszontagságok hatására az megrepedezett, beázik? Ne aggódjon, nem egyedi esettel van dolga, de mi tudjuk a megoldást! PVC és TPO szigetelésekkel akár 30 évig* sem kell a beázástól félnie!

Csapatunk több éves tapasztalattal és kiváló minőségű gépparkkal rendelkezik. A felhasználandó anyagaink UV-védelemmel vannak ellátva, így biztosítva a hosszabb élettartamot.

 

PVC és lapostető szigetelés